SKIT-comhem

Jag har inte kunnat gå in på nätet bara för att dom har haft driftstörningar... skitirriterande... men dom kanske vill betala mina räkningar då, som inte kommer in på rätt datum och så bara för att dom måste ha problem hela tiden... D e ju inte första gången... känns som om d händer typ nån gång i månaden... Jag och Cibba har bott här i snart fyra månader och d har redan hänt tre ggr! Tyckte att d var dax att kräva lite ersättning/kompensation efter som nu varade d i fem dagar så jag ringde till dom... Fick höra  att jag skulle ringa tillbax när allting ha kommit igång och se om d e nåt som e diskutabelt... Hmm.. va? Jag får väl ringa imorgon och se va dom säger om saken... om jag inte får nån kompensation för d här då vet jag inte om vi vill ha kvar comhem...  Men men.. a ja..  Skit samma..  =)

Jag har världens bästa sambo... Cibba e så lätt att bo med, vara med, prata med och allting... visst tjafsar vi, klart vi har olika åsikter om saker, d har man väl alltid... men jag har d så bra me honom.. han e så snäll! =) Hämtar mig på söndagar bara för att jag ska slippa sitta och vänta på pendeln t.ex... bara en sån sak! Han e så fin min ängel! =)

Jag jobbar för mycket! Jag e så trött hela tiden tack vare d! har varit ledig tre dagar på tre veckor, kommer ha ledigt en dag till på fyra veckor! Jobbat tre helger i rad nu, kommer jobba nästa helg oxå... inte för att jag behöver pengar utan mer för att jag inte vill jobba på min födelsedag och vart tvungen att byta, så då vart d att jag fick jobba den här söndagen oxå! Kommer väl gå in i väggen snart eler nåt!

Jag fyller år snart ja.. =S Hjälp... 26 år... snart 10 veckor sen Nina fyllde då.. hahaha...  =)

Träffa henne i Kista igår! Kul att ses! HM var ju ett kul ställe att träffas på dock! Men varför skratta så åt mina glasögon.. jag vill ju ha nåt liknande.. men oki.. jag håller väl me då, jag passade kanske inte riktigt i dom så jag får väl hitta andra. Sörjer mina gamla! Saknar dom otroligt mycket. Glömde ju dom på Mallis nånstans. Antagligen var d inne i Palma i nån affär där jag prövade nåt.
Typ så här såg jag ut i mina gamla... Får väl hoppas att jag hittar nåt liknande... har letat men ännu inte hittat!

Fotboll på tv... Milan, som har värvat Ronaldo nu... vilket borde betyda att målen snart borde rasa in om man tänker på hur stor målgörare han har varit hittills! Jag måste säga att trots att jag gillar att kolla på dom flesta fotbollsmatcherna så måste jag säga att jag gillar nog engelska Premiere League bäst...=)

Håller på att kolla på resa dessutom.. har inte riktigt bestämt när vi ska ha semester, men nån gång under sommaren i alla fall.. jag vill till Cypern, men va jag har fattat e d så dyrt där så vi får väl se lite.. funderar annars på att åka ner till Grekland igen.. jag vill ha Gyros.. hehe... såååå gott.. eller kanske Spanien... så lätt att vara nånstans däromkring när man kan språket! Men men.. vi får se som sagt...

Så kul för Cibba som nu har fått andra uppgifter på jobbet och blivit Gruppchef... var ju nåt han ville för att stanna kvar där... han e värd varenda framgång... =)

Ska hoppa in i duschen nu.. jobbar ju imorgon oxå så vill jag ju kramas lite me älsklingen...

Tjing så länge!!! =)

Ny byrå.. =)

Ledg idag.. skönt... jag behövde d... *hahaha* För jag har ju inte haft semester i två veckor.. =P Nä... men man uppskattar ledighet väldigt mycket när man har ett jobb och tvärtom när man inte har d..
Har i alla fall NÅGRA bilder från Rom nu..

*Från Vatikanen       *Hotelrummet *Inne på Colosseum *Utanför Vatikanen

Fler bilder kommer säkert senare eller nån dag i alla fall... jag tycker den från hotellrummet faktiskt blev bra på mig.. =) Har faktiskt mammas pumps på mig... upptänkte att hon hade ett antal i hennes garderob, sen löd konversationen ungefär så här: "Mamma, använder du dina pumps som står i din garderob" "Nja, inte så ofta" "Bra... då tar jag dom" =) Svårare än så var d inte... gillar pumps.. snyggt och elegant på nåt sätt, men ändå en vardaglig sko om dom inte e föör höga klackar på, vilket var fallet på ett av dom... Två par var svarta, ett par röda, ett par blåa och sen var d några fler... men d e dom som jag tror att jag kommer att använda.. åtminstonde mest.. =)

En av mina bästa vänner ska gifta sig i sommar... E så glad för hennes skull.. hon e visserligen 9 år äldre än mig, men nog den som aldrig svikit mig NÅN GÅNG!!! Fia... du e bäst!! =) I juni ska hon gifta sig... ska hjälpa henne me alla förberedelser och så!  Ska bli sååå kul, men jag måste verkligen hitta bra kläder... inte min stora grej riktigt.. och sen present, jag vet inte alls va man köper till ett brudpar.. nån som har nåt tips?? =S  D har visserligen varit tal om att dom ska gifta sig sen jag lärde känna dom... vilket var 1997... *hehe* men nu ser d ut som om d verkligen händer.. dom har ju varit tillsammans sen 1990 eller 1989... vilket e 17 eller 18 år... ett bra tag me andra ord så d e verkligen dax.. dom har tre barn tillsammans.. =)

Borde börja fixa mnig.. ska dra till IKEA och köpa en byrå.. hör och häpna.. jag hittade en möbel på IKEA som jag kan tänka mig att ta in i mitt/vårt hus... inte riktigt min passion.. jag gillar verkligen inte IKEA-möbler, mest för att dom har en viss stil så d syns för mycket att d e från IKEA, men oxå mycket för att d nästan alltid e nåt som saknas eller går sönder när man sätter ihop d... Fattar inte va dom har för kontroller... Ska i alla fall bli skönt att få nånting att ställa tv:n på som står ju på golvet i sovrummet just nu! Min lilla 14"... Den i vardagsrummet väntar  vi på tv-bänken till.. köpte ju en innan vi åkte till Rom så den borde ju vara färdig vilken dag som helst nu... imorgon men absolut senast nästa vecka...

Igår va d alla hjärtans dag... har ju sagt till cibba att vi behöver inte en dag för att visa varann hur mycket vi älskar varann och så så vi firar den inte på nåt storslaget sätt... men när jag kom hem fick jag ändå blommor av honom.. =) Han e så snäll min ängel! =) Inte bara pga blommorna då självklart.. =P

A ja... måste sticka... uppdaterar kanske senare eller nåt.. vi får väl se... =)

Tjing så länge!!! =)

ROMA!!!!

Rom e underbart... well, kanske inte att leva där, bo där eller vara där mer än en vecka eller så för d e så otroligt skitigt, dålig standard på både hus och gator/vägar och nerklottrat överallt, spciellt den gamla varianten av tunnelbana... tänkte först ta kort på den, men ångrade mig rätt fort då jag inte ville ha nåt som faktiskt var ordentligt fult... tråkigt värre, men dom verkar inte riktigt veta va klottersanering e där nere! Eller så händer d för mycket/ofta... Italienare e inte speciellt respektfulla om d kommer gamla på bussar eller tunnelbanor utan sitter lugnt kvar och verkar inte bry sig... tråkigt d me...

Men vi har haft underbara dagar där nere ändå... Me tanke på hur mycket som finns att se... vi gick MASSOR och då menar jag MASSOR, minst 7 timmar per dag, en dag var t.o.m. 10 timmar... 
  • Spanska trappan,
  • Colosseum,
  • presidentpalatset,
  • Vatikanen...
Riktigt intressant historia och mycket i Rom e fortfarande ganska väl bevarat. Sen har dom ju underbar mat. Lasagnen, spagetthin, fisken... d mesta faktiskt... FÖRUTOM, och märk mina ord FÖRUTOM, pizza... trots att den kommer från Italien. Jag åt pizza på tre ställen för jag tänkte att d kanske blir och är bättre nånannastans än första stället jag åt på, men av nån konstig anledning längtade jag faktiskt hem efter "svenska" pizzor... Men a ja.. d vägde ju upp ganska mycket när man sedan råkade ta en av deras efterrätter, vilket man inte skulle gjort för man fastnade ju direkt som den godisgris jag e! *hehe*
Creme Caramel, Tiramisu, Pana Cotta... för att inte tala om deras "Gelato" (=GLASS)... Skulle kunna åka tillbax bara för maten...
...och shoppingen oxå förresten.. ;) Hitta massor jag skulle kunna köpa... bara jag inte hade behövt tänka på pengar så mycket. Köpte "bara" ett skärp, en Gucci-väska och fyra tröjor när d gäller sånna saker.. sen vart d väl nån vin-flaska och även nåt "minne" från Rom...
Min "dumhet" i d hela e väl att jag "jämför" lite me London som e såååå underbar stad att Rom bara blev medelmåttigt och inget jag behöver åka till igen faktiskt!

Nu e man hemma i vardagen igen och har imorgon kvar på semestern, sen börjar skitjobbet igen... men d e en inkomst... d e så man får se d! Som kan ta mig till nya ställen... och nu e ju siktigt inställt på en resa till sommaren i en vecka eller så och sen Fillippinerna nästa vinter, antagligen nån gång under december i nån månad. D kommer säkert bli bra... =) Bara jag slipper äta "Balot"!!!! Låter så otroligt vidrigt och groteskt men tydligen nånting som e otroligt populärt att äta... D e råa ägg med kycklingfoster i. USCH säger jag bara! Äta hund, råtta... d känns inte alls äckligt om man jämför me RÅA ÄGG MED KYCKLINGFOSTER!!! *hehe* men men... dom tycker säkert att nåt vi äter e konstigt! =)

På måndag e d läkare som gäller.. har haft så ont i mina öron ett tag så nu fick jag äntligen komma till en Öron-näsa-hals-specialist. Hoppas hon/han gör så mitt onda går över! Och mitt tinitus tack! =)

Tänkte att jag slänger upp lite bilder i nästa inlägg, måste bara föra över dom på datan först! Tog en del.

Har massor av serier att se på oxå! Lost har ju börjat igen och d vart lite spännande i d avsnittet och sen 24 har vi sett som som vanligt levererar massor av action! Underbart... tänkte att jag skulle sätta mig ner med ett glas vin nu och kolla på Let´s dance-utröstningen och Greys anathomy och äta lite Ben&Jerry-glass som för övrigt är bästa glassen! =)

Tjing så länge!!! =)
RSS 2.0