Semestern e över! =S

Massa saker har vi hittat som vi ska köpa till den lill*... Va ju i IKEA i barkarby och Babyland och Babyproffsen iförrgår och kollade lite saker... bl.a så vill ja ha dessa!
 
 

Finns så mycket söta saker som man vill ha, men Babysittern e beställd nu... Cibbas mamma ska fixa den åt oss.. =)
D finns en liten variant av babygymet oxå, vet inte vilken hon beställer, men ja tror att hon beställer nån av dom oxå! Bägge två ingår i serien Rainforest, vilket man säkert ser! Babysittern har vibration, vilket ska verka lugnande, t.ex. om bebisen får kollik eller så, och sen har sittern även sex olika melodier som oxå ska verka lugnande + ett typ vattenfall... här i Sverige kostar sittern 995:-. Kommer dock bli ganska mycket billigare i USA. Har lite mer saker vi måste köpa, men nu har vi kommit en bit på väg... vagnen har ja ju skrivit om tidigare, den inhandlades i maj. Känns så skönt att ha den avklarad och fullt betald så slipper vi tänka på den för tillfället.

Annars så börjar man jobba imorgon igen... jobbar max två månader till.. OM ja inte blir sjukskriven dvs... Har ju så ont i ryggen... får väl se hur d blir...

Semestern har varit urskön annars... bara rå om sig själv och min älskade sötnos... han e d bästa som finns... vet inte hur många ggr ja har skrivit d nu, men ja menar d lika mycket, om inte mer, varje gång ja skriver och säger d! =) ♥

Vi har inhandlat en del babykläder under semestern.. hoppas nu bara på att d inte e en bautaunge.. =P *hehe* Tänk om ingenting passar utav d vi köpt, eller att d blir tvärtom... men hellre d iså fall... h*n kommer ju ändå att växa! Tjejnamnet e klart nu, kommer att avslöja d lite senare, men inte förrän vi vet va d blir... sen börjar vi vackla lite me killnamnet, men vi får se hur d blir me d... tänk om bebisen inte ser ut som d man tänkt som namn från början... a ja.. d löser sig, vi har lite andra alternativ om d skulle vara så.. =)
Har varit nere på Öland... som ja har längtat efter att åka dit... va så länge sen ja var där... kul att visa Cibba d stället ja i princip växte upp på... va ju där varje sommar sen ja föddes me mamma och pappa... Hitta i princip som i min egen ficka... inte direkt så att man behöver fråga efter vägen där ändå lixom... Öland e 14 mil långt bara så d e inte så hilma svårt att åka från Långe Erik längst upp på ön till Långe Jan längst ner... tar inte så lång tid! =)

Har även spenderat några dagar i GBG hos moster och kusiner. Va på Liseberg, som tur va några dagar innan olyckan *peppar peppar* Hade ju kunnat hända redan då! Sen va vi på Gekås i Ullared, där vi köpte hur mycket grejer som helst till lgh och bäbis och så, för hur lite pengar som helst i jämförelse... så himla skönt att inte slösa så mycket på så mycket grejer. Men d var ändå inte LIKA billigt som ja förvänta mig efter allt ja hört om d stället! Va även på en Outlet me många billiga grejer. H&M, Ellos och dom får vi ta nästa gång... e ju inte så långt från moster...

Va på IKEA me lillebror igår oxå... Och hans kompis Jonathan och Maxi, Jonathans barn... världens sötaste unge... han e sååå tyst... skratta massa men han grät inte en enda gång, inte ens när ja böt blöja på honom, vilket barn har en tendens att göra när man lägger dom ner, en del barn gillar d inte... har en del erfarenhet av d efter jobb på dagis.

Annars har vi gjort massa andra saker oxå, men d skulle ju bli en hel novell om ja skrev d här... Min mage växer dock ganska bra nu.. känner mig lite klumpig i vissa stunder, men så ska d väl vara...
 
Från vecka 28... Fattar inte att ja inte har nån mer nytagen bild då ja bestämmer mig för att skriva... men men... får väl se om d händer nåt till nästa gång.. de här korten e ju ändå några veckor sen d togs... =)

Kommer bli lite jobbigt att jobba imorgon tror ja... har en del saker ja måste ta tag i, men d kan resultera i lite tjafs, men min chef e ju som han e så d känns som om ja ändå e rätt van vid d... vi får väl se.. kanske inte ska gå händelserna i förväg, men d e ju inte så att ja inte vet hur han fungerar lixom... =S

Ni som läser min blogg får gärna lämna kommentar eller så... e ju ändå några styckna har ja märkt, men d vore kul och se vilka.. =)

Har inte så mycket mer för den här gången...

Tjing så länge!!! =)
♥Hanna♥
2008-07-23 @ 21:25:03
URL: http://hannaofsweden.blogg.se/

hej hej!

ja man tror sig ha "allt" men kommer på nya grejjer hela tiden... ikväll kom ja på att vi inte har nått bärsele (typ babybjörn). men det är väl inte livsviktigt va?? hmm... får fynda ett sådant på blocket när bebisen ploppat.

har inte kännt av nått ännu! =( går bara och väntar... haha!

när va de du skulle ha??kram kram
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0