EM har börjat!!! =DEM 2008 HAR BÖRJAT!!!

Sitter just nu och kollar på öppningsmatchen mellan Schweiz, som tillsammans me Österrike e värdland, och Tjeckien... Tjeckien gjorde precis mål... så underbart att d har startat nu.. ja som har längtat heeela våren... eller.. ja.. sen VM 2006 slutade egentligen, men nu under våren då ja vet att d börjar närma sig så har man väl längtat hur mycket som helst! =) Nu när d inte e nån Premiere League och så heller utan säsongen verkligen e över så blir man ju tokig när d inte finns nån fotboll...

Sverige spelar ju dock inte ännu... vi får vänta ända tils på tisdag tills vi får se alla i landslaget, och då även skrällen Henke, som ändå tackade ja, trots att han sagt att han inte alls tänkte ändra på sig den här gången.. *hmm*... vet inte riktigt va ja ska tycka om d... mer än att ja tycker lite synd om Elmander, som gjort ett bra jobb under kvalen... Forwards e ju inte d som Sverige har problem me, Zlatan, Henke, Elmander, Allbäck, Rosenberg m.fl e bra namn... d vi däremot har lite mer problem på e mittfälltet, speciellt d defensiva, så ja hoppas verkligen att Lagerbäck har allt under kontroll.

Ja hoppas verkligen att ja har fel och Sverige tar sig vidare från gruppen som dom brukar vara bra på... annars tror ja nästan mer på Spanien och Ryssland. Spanien brukar nästan alltid ha bra spelare på papper men sen har dom i princip alltid problem att komma nån vart. Som om dom har nåt otursmoln hängande över dom varje stort mästerskap.
Sen har vi Ryssland som ja faktiskt tror att många kommer att underskatta och därför tror ja att dom kan vinna EM... om inte annat så ta sig bra långt. Så vi får se. Grekland kunde ju så varför skulle inte Ryssland kunna?! Hoppas dock som sagt att ja har fel, men detta e min analys av EM innan d börjat.. =D

Annars händer d rätt mycket för mig och Cibba just nu... kommer att berätta mer lite längre fram när d börjar närma sig... längtar dock och d pirrar i hela mig så fort ja tänker på att d faktiskt e sant! =)

Vädret har varit fint den senaste veckan och eftersom man varit ledig större delen av den så har man fått lite färg, Sverige har ändå haft dom varmaste temperaturerna i hela Europa. Falun var varmaste staden häromdagen... om d var igår eller torsdags kommer ja inte ihåg... men en del av Europa har ju bara regn just nu så nån utlandsresa behöver man ju inte. Finns ju massa saker bara här i STHLM som man kan göra som man inte tänker på när man bor i staden. Vi får se var vi hamnar och gör när semestern sätter igång om två veckor. Har lite planer och så just nu, men d involverar bilen vi ska köpa inom nån vecka eller så! =)

Ska koncentrera mig på nästa match som börjar om ett litet tag bara... Portugal-Turkiet... =) F*n va ja gillar d här.. =) =) =)

Skriver kanske snart igen! =)

Tjing så länge!!! =)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0