24/9-08

Min farfar skulle fyllt 84 igår... saknar honom så otroligt mycket... i söndags, 21/9, var det 2 år sen han gick bort... tiden går så fort, men vi kommer aldrig glömma dig... Sitter och läser det en av dom som kände honom ett bra tag skrivit till/om farfar... "Jag är säker på att om det finns bollspel, såsom pingis, bandy, fotboll, i himmelen så har Stickan samlat ihop ett lag och spelar i himlaspelet". Så fint skrivet... Hemska sjukdom...

September är ingen bra månad.

Det var även 4 år sen min mormor gick bort för 2½ vecka sen, 7/9... Saknar er så mycket att det gör ont i mig..
Imorgon åker vi ut till gravarna och tänder ett ljus hos er...
Lite nervöst börjar d bli.. =)

Va snabbt tiden gåååår... vet inte hur många ggr ja har skrivit d, men ja tycker verkligen d nu... Magen e verkligen jättestor... har bara en bild från vecka 37 som senast men efter efterfrågan så sätter ja ut den och en bild från vecka 36...=)

Gillar den rosa tröjan som kanske märkts. E ju inte första bilden me den på. Den första bilden här,från vecka 36, e iklädd mina arb.kläder, min mage gjorde så ja inte orkade byta om på jobbet... för jobbigt att ta av och ta på byxor för 4 timmar, gick ju på 50% i slutet.. I fredags var sista dagen på jobbet, fattar ärligt talat inte att ja orkat så här länge me min foglossning, men d hade nog varit lite tråkigt att bara vara hemma.. nu när d e så nära BF så måste ja nog vara hemma och vila för att orka förlossning m.m. eftersom ja inte sover så bra på nätterna då h♥n trycker så mycket mot blåsan.

Vagnen e hämtad nu, står här och bara väntar på att få gå ut och gå me bebis i... hoppas ja inte går för mycket över tiden, men dom säger ju att d finns viss genetik i d och eftersom mamma gick över tiden me både mig och lillebror så kan man ju alltid hålla tummarna för att genetiken har fel.. =)

Skulle packat bb-väskan igår, men gör d idag istället... borde gjort d för längesen, men ja e lite som vanligt... ute i sista minuten.. som sagt.. d e ju inte alls långt kvar till BF nu.. kan ju hända vilken dag som helst.. Så himla mycket man måste ha me sig bara eftersom man inte bara stannar en dag när man e förstföderska utan 2-3 dagar bruakr dom tycka e lämpligt, sen får man ju gå när man vill.. inte så att dom kedjar fast en om man försöker, men d kan ju vara bra att nån håller uppsikt så allt går rätt till, första gången e ju inte alltid så att man vet direkt hur man gör..  Dessutom hoppas ja att amningen kommer igång ordentligt och så, för ja vill verkligen amma... Alla antikroppar, imunförsvar och allt sånt vill ja inte att bebis ska missa.. sen e d klart att dom klarar sig på mjölkersättning, men d hoppas ja att ja ska slippa.

Även spjälsängen e klar nu... ska inhandla en madrass till den, men sen e allt klart där me... mja... tvätta alla täcken och kuddar innan bebis ska använda dom i.o.f.s men d kommer d me.. =) Skötbädd och så e oxå avklarat. Köper inget skötbord, en kompis sa att hon använde sitt i tre månader och då tyckte vi att d var rätt onödigt om man bara gör d så vi använder nog tvättmaskinen istället.. sen kan man ju ha skötbädden lite överallt om man vill... Barnstolen köpte vi ju som sagt från henne oxå... Blev precis som vi ville ha och dessutom myyyycket billigare.. =) Har lagt in alla grejer på min bebisblogg =)

Har blöjor så vi klarar oss några dagar när vi kommer hem, me tanke på alla gratispaket man fått... e ju inte bara ett.. ett innehöll även blöjhink, som ja e glad att vi har om den funkar så bra som d påstås... Angelcare heter den... har även köpt till refiler till den.. dom e rätt dyra, men hellre d än att d luktar överallt i lgh istället..

Har tvättstugan just nu... Cibba ville inte att ja skulle bära ner allt för mycket, men ja tog allt ändå, ja vet, min rygg vill inte heller d.. men ja e för envis för att "bry mig" sen ligger ja där och har ont istället.. hmm.. men aja.. nu e allt tvättat, tvätta lite i tvättmaskinen oxå, men d e ju för lakanen och så som ja går ner dit, då kan ja ju lika bra ta me mig d mesta andra grejerna oxå... Cibba jobbar ju idag så han kunde inte hjälpa till... men ja klarar d ändå..

♥Vet inte hur många ggr ja har skrivit hur mycket ja älskar min plutt.. men ja tänker inte sluta me d heller... han e bäst..♥

Ska försöka göra nåt att äta, sen ner i tvätten igen och hämta allt som e på tork nu..

Tjing så länge!!! =)
RSS 2.0