Wohoo..

Försöker mig på en liten uppdatering.. va ju ett tag sen ja skrev nåt här... har inte riktigt den tiden längre överhuvudtaget... känner att när ja har d vill ja lägga den på att umgås me min fina familj...

LOST har börjat igen... sitter och kolar på d just nu... sista säsongen.. dubbelavsnitt... fattar inte att d redan e slutet på serien. Kommer ihåh när den nästan började då dom sa att den fick hålla på till 2010 och man då tänkte att d va långt dit så d skulle komma många avsnitt. Nu e d 2010 och sista säsongen... antar att den kommer hålla på till kansek april nån gång... frågan e bara hur den kommer att sluta... vissa serier e verkligen jätteförutsägbara, d e inte en sak man kan säga om Lost direkt... ibland fattar man inte alls va som händer omman inte tittar verkligen HEEEEELA tiden... inte en blinkning för då kan du missa nåt... d e väl d som gör den till en av världens bästa serier... =)

Annars händer d rätt mycket nu.. Fast just nu e ♥Noel♥ sjuk, förkylning... han började ju på dagis förra måndagen (25/1-10), antar att han fått nånting därifrån. Fick hämta honom i torsdags ganska precis efter att ja hade lämnat honom... ja kommer att vara ledig varje fredag så d va ja i fredags oxå, hade lilleman hemma då, vilket höll på att göra mig tokig eftersom vi inte kunde gå ut eller så eftersom han e sjuk... han va ju så himla grinig och klängig hela dagen, försökte att härda ut eftersom d e d ginaste vi har, men eftersom ja knappt fick sova under natten så va ja inte den mest toleranta personen.

Noel♥ e för övrigt ganska lätt att ha att göra me, han e dock rätt busig och lyssnar inte alltid på d han inte ska eller får göra, men som C säger... tar hellre en "sån" unge en en som inte gör NÅNTING istället, han e vårt allt... Tror inte att nån egentligen vet va kärlek e innan man fått barn.

Han ska ju dessutom blir storebror... BF e i maj... tiden går så fort, tyckte nyss att vi fick ett plus.. känns verkligen som igår och d e över fem månader sen snart sex... d e bara tre månader kvar... känns jättekonstigt att ja snart e tvåbarnsmamma... att vi snart har två barn... hoppas bara att d inte blir lika utdragen förlossning. Vill inte riktigt ligga i 40 timmar igen...

Måste ta lilleman nu.. han verkar ha lite ont i magen eller nåt.. vet inte va som e fel riktigt.. han e jätteledsen...

Skriver när ja kan igen..

Tjing så länge!!! =)
Dorothea - Ett nästintill trillingliv.
2010-03-11 @ 15:34:05
URL: http://www.alltforforaldrar.se/theans/

Hallå.

Tack för tipsen, dessvärre var det inget vi inte testat. Men har hört av många att dom hade det riktigt kruxigt innan amningen började fungera bra.

Så jag ska verkligen försöka härda ut.



Hoppas du har en toppen torsdag!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0