Loppi Blogbag gravid&baby

Fick prova ännu en blogbag. Verkligen jättekul och den här passade ju mig oxå. 
Detta fick jag prova:
 
Vad tycker jag då?
 
Alla små bilder är klickbara...
 
Börjar med världens bästa salva INOTYOL
 Vad gjorde en förälder utan denna salva? Den är hur bra som helst på röda blöjrumpor, blir oftast bra omgående, har tre barn, alla under 6 år och har använt den på alla tre. Vet att även min mamma som jobbar på dagis använder den. Förutom röda stjärtar så kan den användas till väldigt mycket mer. Den kan lindra sveda och klåda vid hudirritation.

Inotyol används för behandling av icke infekterade hudåkommor t.ex. skrubb- och skavsår, självsprickor, hudrodnad/irritation. Inotyol används också för behandling av vissa eksem och vid brännskador. (Hämtat från fass) 

Hur som helst så älskar jag denna salva, oj va många tårar vi sparat genom att använda denna! =)

 

BLUTSAFT:

Under mina två första graviditeter har jag inte behövt så mycket tillskott av järn så jag åt bara mitt val-vitaminer då. Men den senaste graviditeten va väldigt mycket annorlunda så även järnvärdet. Prövat alla järntillskott i tablettform, men det går inte. Alla säger att man blir hård i magen av järn, men för mig är det tvärtom. Får så otroligt ont i magen och magsjukesymtom, skitjobbigt verkligen. Blutsaften va verkligen skonsamt mot magen och gjorde under för järnvärdet så att smaken inte var den bästa kunde jag stå ut med då jag mådde väldigt mycket bättre med den. Helt klart en grej jag kommer att fortsätta med även efter graviditeten så jag kanske fortsätter slippa va så trött.

 

MEDELA AMNINGSINLÄGG:

Dom funkar verkligen jättebra och e mjuka + att dom håller vätska bra. Det största pluset tycker jag dock e att varje inlägg ligger inpackat. Känns fräschare att ta med sig då om man ska nånstans och inte vill ta med sig hela lådan.

 

BAMBINO FOODCUP 2in1

 
En drick och snacks-cup. Man kan ha russin t.ex. i locket. Underbar grej. Kommer bli jättebra att ha med i sommar, kanske inte till minsta som kan använda den i höst eller så, men till de andra två. 
 
HAKLAPP BAMBINO
Denna haklapp är i tyg. Jag vill hellre ha en haklapp man kan torka av och inte behöver tvätta varje gång man använt den. 
 
BIO-OIL 
 
Jag har börjat pröva denna men den tar ett tag innan man ser resultat
 
FROZEN YOGHURT FRÅN SIAGLASS
Jag hittar den verkligen inte. Har varit i fyra affärer nu och ingen av dom har haft den. Måste fortsätta leta efter den så just nu kan jag inte ge nåt omdöme på den. Hoppas på att få återkomma! 
 
LOPPI MAGASIN
Liten tidning som faktiskt var mer läsvärd än vad jag tänkte mig från början. Massa rabattkuponger fanns d i den oxå, alltid lika uppskattad. Tycker Loppi gjort det bra! =)
 
Hoppas verkligen på att jag får fortsätta pröva saker på det här sättet.. Me like! =)
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0