Loppi Blogbag gravid&baby

Det här hämtade jag ut i onsdags:
 
  • Inotyol som är en skyddande kräm på bl.a röda barnrumpor men funkar oxå bra på t.ex. torra armbågar. 
  • Hakklapp från Bambino 
  • Nya LOPPI Magasin med massa kul att läsa om och en hel del rabattkuponger och massa annat. Där är även loppis vinstregn med där du kan tävla om massa fint. Tävla HÄR
  • Minicare Baby Mousse Wash och Baby oil från ACO. Särskilt utvecklad för barns ömtåliga hud. Moussen kan användas även utan vatten och oljan gör huden mjuk och len. Bägge e fria från konserveringsmedel, färgämnen, mineralolja och parfym.
  • Vanish Oxi Action Crystal White Pulver håkker dina kläder så vita som möjligt. Fri från parfym, miljömärkt och rekommenderas av Astma och Allergiförbundet i Sverige. 
  • Den större bilden är Folksams barnkit med diverse bra att ha med sig på resa, i bilen eller i väskan. Innehåller vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännskadegel, brännsårsplåster, torkare och solskyddskräm. 
Det skulle finnas en loppipåse med oxå, men tyvärr fick jag inte den, men det gjorde inte så mycket då jag kunde hämta ut tre st, i Barkarby förra helgen med jättebra och användbart innehåll. Den går att beställa hos lekmer nu. Se inlägget innan så ser du vad den innehåller och hur du kan beställa den! =) 
 
Vart glad när jag fick hem denna påse och har hunnit testa vanish och hakklappen. Inotyol går alltid åt här hemma så den vet jag sen tidigare är underbart bra att ha när man har småbarn och bebisar hemma. Har inte hunnit testa minicare ännu, men ska göra det redan ikväll så jag återkommer med en recension om den! =)
Tack så mycket LOPPI för att jag fick testa dessa grejer! Me like! =) 
 
Tjing så länge!!! =) 

Få Loppipåsen hemskickad!

Se hur du kan få din LOPPIpåse hemskickad! =)Loppi_frilagd

 
 
 
 
Innehållet i påsen kan variera. Läs mer om innehållet i texten nedan. 

 

Höstens LOPPIpåsen Babylove innehåller härliga produkter och en mängd generösa erbjudanden och rabatter. Påsen riktar sig till dig som är gravid eller nyligen fått barn. Värdet på påsen och produkterna är över 300 kr. Dessutom får du generösa rabatterbjudanden hos välkända varumärken för över 500 kronor.  Det totala värdet på LOPPIpåsen Babylove är alltså över 800 kr. 

 

Handla för 800 kronor hos Lekmer och få LOPPIpåsen Babylove 2014 (värde ca 800 kr) på köpet – eller köp den till självkostnadspris (49 kr).

 

Beställ din LOPPIpåse här.

 

INNEHÅLL I LOPPIPÅSEN BABYLOVE  

 Napp från Philips Avent

En nyföddnapp (0-2 mån) med en liten och lätt sköld som passar den nyfödda bebisen perfekt utan att komma åt näsan. Nappen är av silikon och ortodontisk och har lufthål för barnets känsliga hud. Alla nappar från Philips Avent är BPA-fria, har ett handtag i form av en säkerhetsring samt ett hygieniskt lock som knäpps på när nappen inte används.

Värde: 49 kr

 

philips-avent-logo-aventstore.com.my

 

Kaffe från Löfbergs

Ett smakprov av det lätt mörkrostade Magnifika. Ett fylligt kaffe med kakaotoner och subtil doft av vanilj. De med omsorg utvalda kaffebönorna kommer från Syd- och Centralamerika, Östafrika och Sydostasien. Perfekt med en god kopp kaffe efter ännu en sömnlös natt.

Värde: 10 kr

logo-yellow-purplebox215

 

Bitring från MAM

En bitring med vattenfylld kyldel och snurrbar skallra att leka med. Kyldelen med sin unika utformning når kindtänderna och den strukturerade ytan ger ytterligare lindring vid tandsprickning. Bitringens design gör den lätt att plocka upp och hålla för barnet. Låt bitringen ligga i kylen före användning.

Värde: 75 kr

New MAM Logo

 

Fläckborttagare från Vanish*

Vanish Oxi Action Pulver är expert på alla typer av fläckar. Den speciella formeln innehåller aktivt syre. När den blandas med vatten friges tusentals syrebubblor som trängs djupt ner i plaggets fibrer och lyfter därmed ut fläcken.

 

*I din LOPPIpåse Babylove får du antingen en Vanish Oxi Action Pulver eller en Vanish Oxi Action Crystal White Pulver.

Värde: ca 11 kr

logo

 

Tena Lady Mini Magic*

Produktprover på ett diskret trosskydd för lättare inkontinens som håller dig torr och fräsch och reducerar ev. dålig lukt.

Värde: ca 4 kr

*Trosskydden medföljer endast ett urval av LOPPIpåsarna.

TENA-logo-Large

Viva lakrits Calabria från Malaco

Malaco VIVA Lakrits Calabria Sötlakrits bjuder på en söt och fyllig smak. Perfekt för dig som vill ha en klassisk och söt premiumlakrits som smakar mycket och länge. Innehåller 6 % äkta lakritsrot från Kalabrien – den region i Italien som är känd för att ha världens finaste och sötaste lakritsrot.

Värde: 2 kr

 

Image.aspx

 

Mugg eller burk från Bambino*

Bambino Spill Proof Cup släpper bara ut vätska när barnet dricker. I alla andra situationer håller den tätt. Lätt att göra ren. För all kall dryck utom kolsyrat. Nu med skruvlock.

Bambino Purée Pot är helt tät, med smidigt skruvlock och lätt att diska.  Gör favoritpurén hemma, portionera direkt i burken och vips ner i väskan. Flera roliga färger att kombinera. Kan värmas i mikro.

Bambino Powder Container kan fyllas med rätt mängd pulver i varje fack. Öppna ett fack i taget och hälla pulvret direkt i flaskan. Inget spill, inte fel mängd inte lagra pulvret i flaskan i väntan på vatten.

 

*I din LOPPIpåse får du antingen en Bambino Spill Proof Cup, en Bambino Purée Pot eller en Bambino Powder Container.

 

Värde: ca 49 – 75 kr

 

Bambino_logotyp_pos_RGB_72

LOPPImagasin Babylove

I nya numret av LOPPImagasin berättar om Anitha Schulman om det nya livet som tvåbarnsmamma, vi får följa med till förlossningen, vi retropysslar till bebisen, bakar smarrigt fika och så bjuder vi på stort vinstregn med priser för ett värde av 10 000 kr.

Värde: 29 kr + en massa härliga rabatterbjudanden och guldkuponger för ett värde av över 500 kr.

 

LOPPImagasin Babylove med rabattuppslag

LOPPIpåsen Babylove

LOPPIpåsen är tillverkad i 100% återvinningsbart material (pp-woven).

Värde: 49 kr

Loppi_gravid&Baby2014

 
 

Noels 6-årsdag

Den 27:e september klockan 20.21 blev ♥Noel♥ 6 år... 6 år? Va händer med tiden? Tycker han nyss va lika liten som ♥Samuel♥ är idag. Och det är inte så himla länge sen som han va som ♥Matheo♥ är, som nu e 4 1/2... :)
 
Hur som... Det här möttes Noel av på morgonen när han fyllde
 
Min fina prins, som nu även börjar komma in i skolan och tycker att det är roligare... tog ett litet tag, men d kunde man ju förstå att det skulle. 
 
Tjing så länge!!! =) 
RSS 2.0