Åhh, mer nagellack tack! =)

image108

Alltså.. jag vill verkligen ha den här färgen... hittade inte den där jag var och letade, men den måste ju finnas nånstans.. dock var jag inte på MUS och kollade utan bara på andra ställen. Köpte en färg från Maybelline som var typ cerise-rosa, fuschia hette den. Den va inte lika snygg som den här, den jag vill ha... Just d här märket vet jag inte alls var man kan få tag på, men men.. jag får leta vidare... bruken ovan e från en amerikansk hemsida och att beställa från den kommer antingen att bli dyrt för mig eller så går d inte alls. Blir nog MUS nästa! =)

Satt och lyssna på Mark Morrisons skiva i bilen med Nina på väg hem till henne häromveckan... shit va mycket minnen d blev.. hehe... tänkte på Rågsvedsgårdens disco då hon och jag jämt gick och önskade tre av hans låtar... "Return of the mack" blev nog mest körd utav dom, men även "Horny" och sen den låten som e här nedanför!!! =)

CRAZY:


Så himla kul! =) Längesen... även om d bara var hon och jag på "dansgolvet" så skulle nån av dom tre låtarna på.. då vågade man t.o.m. sig upp på sen och dansa när ingen var där inne förutom Nina, och jag då.. HAHAHAHA

Shopping i massa har d blivit den senaste veckan eftersom d har varit rea på rea... underbara påhitt! =) Jag gillar d.. synd bara att man inte har en sån plånbok som fyller på sig själv... ännu bättre påhitt.. hehe..
Nu e d bara lite underkläder som jag verkligen skulle behöva..
I fredags var jag dessutom och gjorde naglar... av glasfibrer denna gång.. får vi se om dom håller bättre än d föra materialet jag hade förra året. Så här ser d ut nu.. Konstigt bara att överlacket lostnade på en gång... brukar d inte göra... Men men.. jag får väl måla på annat... Hon som gjorde d va i alla fall jätteduktig.. och snabb.

Tror jag ska packa lite nu.. Höres en annan gång..

Tjing så länge!!! =)
RSS 2.0