Aj aj aj... =S

Huvudvärken vägrar att släppa.. tror jag har haft den i fem dagar nu.. lite molnande så där som migrän är precis ovanför ögonen. Hoppas den inte blir lika långlivad som förra gången då den varade nästan i fem månader.. =S Läkaren förklarar det som "Slemhinneförstoppning"... Va det betyder är tydligen att mina slemhinnor drar ihop sig vid lufttrycksförändringar... jag vet inte så mycket om d.. men jag hoppas att det går över snart i alla fall!
Har massa andra kramper och ont överallt just nu.. men d e nog inget ni vill höra om eller som jag orkar berätta om eftersom d skulle bli en bok av d om jag skulle börja...  fast jag ska i alla fall till läkaren på onsdag...

Har tagit lite kort på hur jag har sett ut under veckan vissa kort ser jag förjävlig ut på.. men d e ju inte d som ska tittas på utan mina kläder nu! =)
1. <-- älskar den boleron!!! =)
2 <-- den långa tröjan e så himla skön, speciellt om d e lite kallare ute... =)
3. <-- hade jag på mig igår... en tunika och sånna highwater... =)
4. <-- bara en vanlig "jag-ska-gå-till-jobbet-outfit" =)

Ja älskar kläder och försöker ofta mig på lite mode här och var, men som den sista jag la upp så brukar d bara blir en "till-jobbet-outfit"... Varför försöka me modeoutfits när man ändå bara har dom till och från jobbet som tar max en halvtimme... på jobbet under 8 timmar så har jag arbetskläder på mig så... d spelar ju ingen roll!

Underbart väder har d varit dom senaste dagarna... jag verkligen älskar vår-solen och jag antar att jag inte e själv me att göra d... =) Så skönt att kunna använda balkongen nu mer än till förvaring för vårt tvättställ! Man kan ju verkligen sitta ute och gå omkring ute och så utan att frysa arsl*t av sig! =) Vi ska till Sickla, till deras balkongbutik som finns där och handla lite möbler dit! Sen ska vi hämta sommardäcken oxå på lördag och sätta på dom. Underbart... snart e d sommar...

Jag måste bara ge lite creds till en bloggare som skriver här på blogg.se... http://babyontheway.blogg.se
Vilken otroligt stark människa.. kan inte vara lätt att precis fyllt 17 år och snart tvåbarnsmamma.... Dessutom ensamstående...Visserligen känns d lite som d skulle kunnas tänkt efter lite före.. men d e lätt att vara efterklok och nu när hon ändå e i den situationen och skriver så som hon gör så känns d så himla starkt... Läser du d här så stå på dig tjejen.. e riktigt imponerad av dig! =)

Min moster var här i söndags och kollade lgh och så... tycker d e tråkigt att hon inte bor i sthlm... hon e verkligen underbar! =) Min mamma oxå, självklart och resten av släkten oxå, men hon e den som inte bor i sthlm utan i gbg så d blir att man inte träffas så ofta vilket gör d lite mer speciellt me henne... och så e hon så snäll oxå! =)

Sitter och kollar på "let´s dance" medans jag skriver här.. brukar vanligtvis kolla på "så ska det låta" men nu e d ju final och då vart jag ju tvungen nästan att kolla på d istället! =) Jag vet egentligen inte vem jag tycker ska vinna... Martin eller Tobbe. Måste jag välja så tror jag att d skulle bli Tobbe... mest för att jag gillar Tobbe som person i tv... Martin vet jag inte så mycket om mer än att han tydligen ska vara från mina hemtrakter i Högdalen.. men a ja... Martin e otroligt duktig han me... =)

Snart kommer cibba hem från jobbet.. han har jobbat kväll hela förra veckan och började me d i måndags oxå. I tisdags åkte han på utbildningsresa till Hbg och kom hem igår kväll... vilket har gjort att jag varit själv i tre dagar nästan... och jag som har så svårt att somna utan honom oxå.. =S Men d har gått bra ändå.. =) Men idag så jobbar han kväll igen och kommer inte förrän 22,45 typ.. gillar d inte, men a ja.. d e ju bara idag kvar! =)
Imorgon e d tvättstuga först och sen har cibba matcherna som han har varannan helg.. han spelar ju innebandy och har träning varje måndag och match varannan och den här veckan e d alltså dax! =)

Ska fortsätta kolla på "let´s dance" nu.. men skriver väl snart igen antar jag! =)

Tjing så länge!!! =)
RSS 2.0