♥ Lillens första jul ♥Mammas och pappas fina älskling på hans första julafton 2008..  ♥
Titta så fin han va... ♥

Årets jul e förbi... känns både skönt och tråkigt... Våran julklapp kom tidigt i år, närmare bestämt i september. Så himla underbar jul vart d me lillen me... Han skänker så mycket glädje hela tiden, man blir så glad av att ha honom i närheten... Älskar honom så mycket... vet inte va vi skulle ta oss till utan honom...

Mamma, pappa, lillebror, farmor och Cibbas kusin och moster va här på julafton. Kände att d var bäst och skönast för ♥Noel♥ att vara här, så ja kunde amma som ja ville, han kunde sova som han ville osv. Fick min GPS ja velat ha ett bra tag, e inte världens bästa på att hitta nånstans lixom så ja behöver en verkligen.. va rosa, lite häftig och snygg va den... =)
Gav Cibba en glassmaskin och en annan grej...

Trots att han inte riktigt fatta va som hände så va ♥Noel♥ i centrum hela kvällen. Han fick massa paket, mest av alla tror ja nästan... första leksakerna, massa kläder... för att inte tala om hur mycket kläder vi fick till honom av Cibbas mamma och pappa dagen innan, hon hade beställt huuuur mycket som helst från USA... och då menar ja verkligen hur mycket som helst... flera kartonger fulla me kläder.. plus fyra par skor... mest sommarkläder, men även overall och så... jättesnällt, men ja vet inte hur han ska hinna använda allt d.. Får väl se hur mycket som hinns me..

Han växer ju så d knakar verkligen... sist vi var på BVC så va han 65 cm och vägde över 7 kilo... tydligen stor för sin ålder, han e ju bara tre månader och har stlk 68 i kläder redan... som d står 4-6 månader på... Dom har han haft i en månad nu så... =) Han e stor våran lilla kille.. =)  Så himla kul me honom nu... han e me överallt och ska helst hänga över axeln där han har uppsikt över allt. Ser så gulligt ut... Han sitter lite smått själv, men ramlar till lite då och då så man måste ju hålla händerna nära och runt honom så han inte ramlar.. men snart så... längtar lite tills vi kan börja använda sittdelen till vagnen... så han kan se lite, men man får väl vänta kanske två månader till... ser bara ut som han börjar bli för lång för liggdelen... ska gå och kolla lite smått på en ny barnstol till bilen oxå, den vi har nu ska ju räcka ett par månader till i alla fall, men han växer ju så fort så... d kanske den inte ens gör.. tur att d finns stolar från 4 månader som sen e för att växa i till fyra år!

I måndags va vi ute och åt me Cibbas föräldrar, bror, kusin, moster och min lillebror.. Gick hur bra som helst me ♥Noel♥. Han skrek inte nånting, kollade mest va som hände runtomkring, precis som på julafton. Han skriker inte så mycket nuförtiden... inte som d va i början. Kan bero på två saker... eller kanske andra oxå, men dom två ja tror mest på e att han inte har så ont i magen längre eftersom att hans tarmar börjar utveckla sig mer och/eller att vi börjar lära oss mer hur han funkar... tar ju ett tag, men när man väl lärt sig så blir d lite lättare.. Vi va i alla fall på en Thairestaurang mitt inne i stan, Cibba fyllde ju år i söndags, och hans bror i lördags... lite tight inpå julafton, men så e d i alla fall...

Han fick två rätt roliga presenter av mig... som han verkligen verkade gilla... en ny mobil.. Sony Ericson W595 och en ansiktsbastu... liten spa-grej, kändes som en kul grej och som han sa, han skulle aldrig gissat på d, eller vetat att han ville ha en sån förrän han såg den! =) Lite kul...

Men som sagt... egentligen så har vi fått den bästa presenten redan... Vår älskade lille ♥Noel♥ Fattade inte hur mycket kärlek man har att ge förrän man fick honom! =)
Älskar livet som mamma till honom, och om d ska vara så här lätt och underbart så kommer d inte vara svårt att fortsätta vara hans mamma! =)

Förra året vid den här tiden så var vi på väg till Filippinerna för att fira nyår... sen vart d en trip till HongKong, som va så otroligt ballt ställe... Så mycket upplevelser under så kort tid. E glad att vi gjorde den trippen innan vi skaffade barn, men nu vill ja absolut inte vara utan honom... =)

Ska avrunda lite nu, men skriver så fort ja får tid... Nyår stundar snart... får se hur d blir, om vi e hemma eller gör nåt kul... Dessutom e d mindre än tre månader tills ja fyller 28... oj oj oj... snart 30 ju.. Inte för att ja har nån åldersnojja, men ändå!!

Imorgon blir ♥Noel♥ dessutom tre månader!!! Åhh.. älskade sötis... grattis... mamma älskar dig mest av allt!!! ♥

Tjing så länge!!! =)
RSS 2.0