Vilken slapp vecka... =)

Semester... så underbart... så skönt att kunna sova utan nåt alarm som ringer klockan halv sex på morgonen... nog för att Cibba sätter på ett alarm runt 08.55, men nio e en bra tid att stiga upp... Behöver sova mycket nuförtiden.. börjar bli riktigt tungt nu... d e som dom säger... d man tycker e stor mage idag skrattar man åt om nån månad, vilket ja gör nu... tyckte ja var stor för en-två månader sen...
 vecka 25  vecka 26

Det här e i vecka 25 och vecka 26
Ska se senare om ja kan få in några mer nytagna...

Man kanske ser på det sista kortet att ja har klippt av två decimeter av mitt hår typ... behövdes klippas, kanske inte så mycket men ja ville pröva hur d såg ut... håret växer ju ganska snabbt.. i alla fall mitt hår så ja blev riktigt nöjd...  =)

Har shoppat rätt mycket bebiskläder denna vecka... Rean gjorde bl.a att man e ute i rätt god tid... hade ju kostat typ dubbelt så mycket om vi hade köpt d till normalpris... så d var rätt skönt att allt inte behöver vara så dyrt hela tiden..

Va på Jay-Z förra torsdagen... Bäbis kickade rätt bra till honom.. *hihi* Köpte kläder från hans kollektion då...
Sean Carter

Klart bäbis måste ha lite sånna kläder.. =)

Annars har vi mest bara tagit d lugnt... E som sagt väldigt trött hela tiden så d e lite jobbigt att göra saker ibland.
Har fixat resa till Öland dock, där ja inte har varit på flera år nu... så d blir en tripp dit till att börja me, sen får vi se hur och var d bär av efter d.. =)

EM slutade igår oxå. Spanien blev Europa-mästare, vilket ja hoppades på när Sverige inte kunde ta sig längre än till gruppspelet, vilket ja skrev att dom inte skulle göra i.o.f.s. innan EM redan, tråkigt bara att ja hade rätt, hade jättegärna haft fel. Skrev ju att Spanien och Ryssland skulle ta sig vidare och att Ryssland kanske kunde vinna, om inte annat ta sig väldigt långt, vilket dom gjorde. Annars var största skrällen Turkiet. Coola vändningar och rysare in i det sista. Min beskrivning av deras matcher...

I tisdags var vi ute på kyrkogården... rensade bort allt från farfars grav och satte dit en blomma i mitten.. Rensade rätt mycket på mormor och morfars grav oxå, men där har vi ju den där j*vla enen, som mamma och pappa satte när morfar ganska precis begravdes, som har rotat sig rätt duktigt, vilket gör att den inte går att få bort så där ser d lite stökigare ut hur mycket man än gör åt d... Var några månader sen ja var där så tyckte d var dax nu... saknar dom så otroligt mycket... gör så ont i mig, men dom har d säkert bättre nu än va dom hade den sista tiden här på jorden.

Ska städa lite nu bl.a... sen får vi se va vi hittar på.. =)

Tjing så länge!!! =)


RSS 2.0