AJ!!!

Visdomstandsutdragning idag.. därav rubriken... Har skitont just nu, men inget mot vad jag har haft när det gäller infektionerna och så... hoppas det är över efter det här nu... orkar verkligen inte ha ont mer.

Tydligen va roten helt sne. Skitläskigt såg det ut. Hade egentligen tänkt att lägga upp den här, men nä... skippar det då jag vet hur jag hade reagerat. Jag hatar det mesta som har med tänder att göra efter mina utdragningar... Observera utdragningAR då det inte bara e en eller två eller tre utan 10-15 stycken... tror att det här va min 15:e tand, men jag e inte helt säker!

Just nu sitter jag och försöker få i mig lite fil och mosad banan eftersom jag har problem med att öppna munnen. Hoppas bara att jag kan jobba imorgon.

Noels operation förra veckan gick bra. Han låter helt annorlunda nu när han sover och verkar sova mycket bättre. Inga andningsuppehåll eller riktiga snarkningar har jag reagerat på heller... inte som förut. Usch va han lät förut. Nu kan han ju andas genom näsan igen stackarn... Hoppas verkligen inga fler behöver lida som han...

Igår kom vår nya diskmaskin. Den skulle installeras och äntligen skulle vi få en ny och slippa diska för hand. Men nej.. inte alls.. när dom drog ut den gamla för att installera den nya så upptäcktes en vattenskada efter den förra. *suck* Så nu måste dom riva ut en del av vårat kök och lägga nytt... jaha... diska förhand några veckor till då. Dessutom snart semester?! Åhh.. verkligen jättekul...

Oj vilket positivt inlägg...

Igår var det en månad sen vi gifte oss.. jag och min fina make... Va gjorde jag utan honom?! Underbara man!

Ska se om jag orkar gå och hämta de små... eller om han får göra det själv...


Tjing så länge!!! =)
RSS 2.0