Pantene PRO-V

 
För ett par veckor sen fick jag hem Pantene PRO-V schampo, balsam, hårinpackning (burken på bilden), Heat defense (sprayflaskan på bilden) och några prover för att dela ut.
 
Det var ganska svårt att dela ut proverna, fick några som sa: "Nej, inte pantene, mitt hår gillde de inte när jag använde det förut". Så det verkar inte som om Pantene har så bra rykte runt i min bekantskapskrets i alla fall, inte ens när det är gratis, men har nu i alla fall delat ut tre av flaskorna då två var halvfulla när dom kom eftersom den hade läckt när den låg i paketet som kom.
 
Så vad tyckte jag själv då? Nej, mitt hår gillade inte schampot och balsamet. Fettig känsla i håret i slutet av dagen och så har jag inte med mina andra schampon. Lite tråkigt då jag faktiskt hade hoppats lite mer på Pantene denna gång. När jag var mindre prövade jag det också, men då gillade mitt hår inte det heller, hade dock hoppats att dom hade ändrats lite men nej, inte för mitt hår i alla fall. Killarna kanske kan använda det, dom har ju rätt kort hår så det kanske går bra för dom. Skulle jag köpa det igen? Nej.
 
Heat Defense hade jag med mig på resan, ja, kanske att jag skulle kunna köpa den, den var rätt okej att ha i håret i värmen, men jag känner att jag kanske inte riktigt behöver den. 
 
Hårinpackning var bra, håret blev mjukt av den och den kan jag tänka mig att köpa, den var dessutom i en lagom burk att ha.
 
Vad jag gillar med dom är att dom luktar gott och har lättöppnade flaskor som har blivit rätt fint designade. Rätt lockande att pröva ändå.
 
Utifrån har jag fått ett "helt okej" som kommentar och "ja, det går väl att använda". Får väl se hur det sägs när dom använt det ett tag till. 
 
RSS 2.0