Loppi Blogbag gravid&baby

Det här hämtade jag ut i onsdags:
 
  • Inotyol som är en skyddande kräm på bl.a röda barnrumpor men funkar oxå bra på t.ex. torra armbågar. 
  • Hakklapp från Bambino 
  • Nya LOPPI Magasin med massa kul att läsa om och en hel del rabattkuponger och massa annat. Där är även loppis vinstregn med där du kan tävla om massa fint. Tävla HÄR
  • Minicare Baby Mousse Wash och Baby oil från ACO. Särskilt utvecklad för barns ömtåliga hud. Moussen kan användas även utan vatten och oljan gör huden mjuk och len. Bägge e fria från konserveringsmedel, färgämnen, mineralolja och parfym.
  • Vanish Oxi Action Crystal White Pulver håkker dina kläder så vita som möjligt. Fri från parfym, miljömärkt och rekommenderas av Astma och Allergiförbundet i Sverige. 
  • Den större bilden är Folksams barnkit med diverse bra att ha med sig på resa, i bilen eller i väskan. Innehåller vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännskadegel, brännsårsplåster, torkare och solskyddskräm. 
Det skulle finnas en loppipåse med oxå, men tyvärr fick jag inte den, men det gjorde inte så mycket då jag kunde hämta ut tre st, i Barkarby förra helgen med jättebra och användbart innehåll. Den går att beställa hos lekmer nu. Se inlägget innan så ser du vad den innehåller och hur du kan beställa den! =) 
 
Vart glad när jag fick hem denna påse och har hunnit testa vanish och hakklappen. Inotyol går alltid åt här hemma så den vet jag sen tidigare är underbart bra att ha när man har småbarn och bebisar hemma. Har inte hunnit testa minicare ännu, men ska göra det redan ikväll så jag återkommer med en recension om den! =)
Tack så mycket LOPPI för att jag fick testa dessa grejer! Me like! =) 
 
Tjing så länge!!! =) 
RSS 2.0