Paprica-loppet

Idag regnar det. Bokstavligen talat vräker ner ute. Skittråkigt, men hela maj har ju typ varit såhär så hoppas verkligen att sommaren bli bättre när den väl kommer... 


Igår däremot va det fint väder. Så härligt i solen att man bara ville vara ute hela tiden. Jag har sen länge anmält barnen till paprica-loppet som arrangeras av ICA Kvantum och FORM, som är gymmet i Knivsta. Först hade jag bara anmält Matheo, men sen undrade jag varför och anmälde Noel oxå. Dom tyckte verkligen att det var jättekul och ville springa ett paprica-lopp idag oxå. =) Kul, för jag hade verkligen trott att Noel skulle rata det totalt. Han är inte direkt en motions-människa. Det är tur att vi har hittat att han tycker simskola är roligt så vi har nånting att göra med honom... =) 

 

Hur som helst så var det paprica-loppet igår. Jag fick springa med dom, jag som redan hade träningsvärk sen min löptur i fredags. Men det var ju bara 1km... Noel började klaga lite efter drygt halva, men det vara bara att pusha och peppa så sprang han hela loppet han oxå. Matheo va lika snabb som han brukar så han va redan i mål när vi kom fram. I mål fick man sen saft eller vatten och banan och bulle, typ dom största bullarna jag nånsin sett. =P

Sen fick man även en liten goodiebag med vattenflaska, hopprep, tatuering, russin, diplom och en pyttegodispåse (smakprov). Även en medalj fick man som dom va jättestolta över. Jättekul grej för barnen som vi verkligen kommer att göra igen. =) 

Här är dom precis innan start. Dom får solen i ögonen och kvaliteten är inget bra, men en liten bild i alla fall:

 

Efter loppet åkte vi hem och åt lunch och sen tillbax ner till centrum där det var lite tivoli och marknad. Mysigt. Matheo åkte tekopparna och bägge åkte karusell och flygplanen. Tyvärr hade dom antingen för Matheos storlek eller för typ 10-åringar, Noel hamnade lite i kläm, men han fick åka samma som Matheo.

 
 
Bägge två fick även bl.l. kasta pil där man kunde vinna. Bägge två träffade utan min hjälp och vann varsin uppblåsbar bautabasbollslagträ och va jättestolta över att dom grejade d själv. 

Mina fina söner! =) 
Snart fyller Matheo fem. 
 
Idag regnar det som sagt och vi inväntar barnens kusin och farbror.  

Tjing så länge!!! =) 
 

 

RSS 2.0