Lokal

Direkt efter midsommar så mailade jag Bergendals och sa att vi hade bestämt att vi skulle låta dom hjälpa oss genom vår stora dag. Så vi kommer att ha festen där. Verkade vara ett fint ställe och jag är rätt nöjd över att ha det avklarat då det är en stor sak att planera, själva festen. Kommer att kosta en del, men då drar vi in lite på kringkostnaderna istället!
Annars tar vi "step-by-step"... har inte så bråttom, njuter av sommaren.
Planeringen kommer att ta fart i höst då jag vet att jag kommer bli stressad i slutet istället. är ju snart bara 10 månader kvar... =)

Klänningen
Tänkte bara visa klänningen.. den har kommit nu! =) Eller.. ja, den kom ju för några veckor sen, men jag har inte kunnat lägga upp bilder här tidigare, men nu verkar det gå. Så här är den. Dock  står jag lite konstigt så lägger även in bilden från Bonprix, där jag köpte den.

 

Jag kommer att ha dom axelbanden till, även om jag inte har dom på bilden, ville bara visa hur den ser ut. Är glad att jag hittade en för mindre än 1000:-. Min gräns gick ju vid 3000:- men nu kan dom 2000:- läggas på annat istället! =) Mycket bra! =)

Sen får vi se hur det blir med skor och allt annat runt om... vill helst hitta billiga sånna oxå, eller om jag använder de jag har från förut... =)


RSS 2.0