Likie likie..

Gillar den här låten väldigt mycket just nu.. =)


Har fastnat lite för den.. börjar dock att tjatas ut av mig... Cibba kallar mig ju NRJ =P Den radiostationen brukar vara expert på att köra sönder låtar.. inte för att The Voice e såå mycket bättre.. men ändå! =)

Tråkigt att vi glömde kameran på midsommar... hade ju varit kul att sätta ut lite kort på cibbas "farsläkt"... men men.. sånt e livet ibland... Dom var i alla fall riktigt trevliga allihopa där nere och nu vet jag att hans farmor gillade mig i alla fall.. hon skojade och sa att jag fick betyget 5 av 5 för att jag var normal och inte så dryg som en del sthlm:are kan vara... =) Hon var trevlig hon me som tur va.. Lät lite som tagen från Emil-filmerna typ, men d kan bero på att hon e smålänning.. =*hehe*

Tråkigt att alla serier jag och cibba följer antingen har slutat eller har uppehåll över sommaren nu.. vi har börjat titta på säsong ett av cityakuten nu... jag tror att jag har sett alla avsnitt förut, men jag kollar mer än gärna... gillar den serien väldigt mycket och den blir bättre me åren dessutom! =) Sen har vi börjat kolla på "Shark"... den e typ som House, som jag förövrigt bara älskar, fast i advokatsammanhang.. dock kanske inte lika giftiga kommentarer som House brukar ha.. sånna spydiga... men dom e bra.. =)

Duschen som gäller.. jobb imorgon oxå.. och jag börjar tröttna mer och mer på min chef... han e verkligen asjobbig mot mig nu.. antagligen för att han känner att han inte har kontroll på mig som dom andra bara för att ja vågar säga emot... blir så arg bara jag tänker på d.. berättar mer en annan gång.. måste sova nu i alla fall eftersom jobbet för tillfället är d som betalar mina räkningar.. GONATT!!! =)

Tjing så länge!!! =)

En liten nostalgitripp...

image90
Eller du kanske oxå vill glömma vårt sångframträdande... HAHAHAHAHAH!!!!!
image92
image91
För er som inte vet så sjöng jag och Nina den här när vi var nere på Kanarieöarna, Fuerte Ventura, 2001 i pool-baren... Undrar varför d bara va vi där.. =P
Skriver mer en annan gång.. =)

Tjing så länge!!!

Skåne.. =)

Imorgon e d Skåne som gäller där jag ska fira midsommar me min älskade ängel och hans pappa, bror, farmor, faster och kusiner... Farmor, faster och kusiner bor i Eslöv, om jag inte missuppfattade helt och hållet... Cibba har inte sett sin farmor på kanske fem år eller mer så jag har tjatat på honom sen förra sommaren att d faktiskt e dax innan d blir försent för d, hon e ju ändå 85. Ska bli kul att träffa dom, har ju inte gjort d ännu! =) Vi ska åka bil. Ska ta Cibbas pappas bil. Vi får väl köra några mil var.

Sitter och lyssnar på nyheterna.. ännu en polisman har blivit ihjälskjuten.. =S Lider me familjen... stackars dom!

För att sen övergå till nåt roligare ämne så va jag ju på bröllop i fredags... Fia va såååå vacker. Jag vart rätt nöjd me hur jag såg ut jag oxå efter att Nina hade gjort mitt hår.. här e två bilder
image87 image88

Vi åkte till en lokal efter d och hade jättekul, dansade och pratade och grejer... underbart kul hade vi i alla fall.. jag och Cibba tog lite kort på oss oxå... vart jättefint:
image89
♥Älskar min plutt såå mycket... han e sån fin människa!♥
Va blank jag blev i ansiktet förresten, måste varit bildkvaliteten eftersom jag faktiskt har puder.

På tisdag fyller pappa 50 år... tiden går fort.. snart e man väl där oxå! Vet inte riktigt va vi ska ge honom. Tänkte köpa nåt tillsammans me lillbrorsan, men vad kommer jag nog komma på, jag brukar vara bra på sånt.. =)

Måste nog diska snart.. Cibba borde komma hem från jobbet vilken minut som helst. Har lagat mat och grejer.. Kebab, tomatsås, vitlökssås och ris... Så nu kan han inte klaga på att han inte får mat på bordet i alla fall.. =P
Han e värd d efter tre lååånga arbetsdagar nu...

Tjing så länge!!! =)
RSS 2.0