Morgon hos Johanssons/Löfving.. =)

hihi.... en smått kaosartad morgon me två ungar på 8 och 28 månader... men oj va ja myser! =)

I fredags kom ringarna... vi förlovade oss den 14/1, men utan ringar eftersom jag har ändrat lite storlekar efter graviditeterna så Cibba vågade inte chansa... men nu sitter dom på plats och bröllopet e i planeringsstadium nu istället! =)

Sitter me en kopp kaffe och surfar runt lite... kollade min facebook och oj... närmre 30 grattis till vår förlovning... heeelt sjukt att alla vill säga grattis till oss.. e ju "bara" en förlovning... hur kommer d då bli till bröllop?! =) Och min 30-årsdag som kommer om 1½ månad.. =P

Skulle iväg och träna egentligen men d blir nog inte så... huvudet vill inte vara me idag, måste försöka få nån ordning på det eftersom jag ska jobba sen... 16-22... alvedon, kaffe och en dusch så kanske ja kommer igång.. =)

Skriver mer när ja orkar.. ska mysa me sönerna och sen gå ut lite och leka... Matheo har precis blivit frisk från sin förkylning så nu e vi nog back-on-track, tills nästa gång... som säkerligen inte kommer att dröja lång tid.

Tjing så länge!!! =)

Mina fina söner

Tänkte visa hur fina mina ♥söner♥ blivit...

2 bilder på ♥Noel♥, som blir 28 månader nästa vecka...Och en bild på en busig ♥Matheo♥ som e 20 månader yngre än ♥Noel♥ och därför blir 8 månader nästa vecka...
E så himla stolt över mina fina barn ♥

Annars har ja ganska mycket att planera nu... har en liten hemlighet som ja behåller för mig själv ett litet tag till... Kan bara säga att ja e överlycklig och d kommer snart att visa sig... Kommer att berätta så fort ja har lite mer att lägga fram...! Framtiden har mycket att ge om allt går som det ska i alla fall! =)

Älskar min familj så himla mycket... barn e den finaste gåvan! ♥

Måste lägga barnen nu...

Tjing så länge!!! =)

Återuppta...

Ska försöka återuppta bloggskrivandet...
Har ju varit lite brist på motivation och på tid det senaste halvåret, att vara tvåbarns-mamma är inte det lättaste tidsmässigt. Har snälla söner i övrigt, men dom tar rätt mycket tid. Men oj så mycket kärlek man får tillbaka.
Att skaffa barn är en stor erfarenhet, men också det bästa man kan göra. När man är redo för det!
Är glad att jag väntade tills jag va 27 innan jag fick min första son - ♥Noel♥ och 29 när ♥Matheo♥ kom. Man behöver känna att man är redo, sen kanske en del är redo när dom är 18, men jag hade inte varit det märker jag nu.

Om två månader och två dagar fyller jag 30... lämnar 20-talet bakom mig... om 7 år är jag gammal... hehe... det har jag alltid ansett... när man blir 37 år är man på väg att bli gammal. Kommer ihåg när min mamma fyllde 39.. det är 20 år sen i år... helt sjukt fort har den tiden gått och det går ju inte långsammare när man fått barn, speciellt inte två barn! =)

För övrigt har jag egentligen massa att berätta, men håller en sak hemligt ett tag till eftersom jag inte riktigt vet hur allting blir... har ett par samtal jag måste göra först och så innan jag kan offentliggöra vissa saker, så vi får väl se lite när och hur jag berättar! =)

Jobbar torsdagar (16-22) nu under vår-halvåret, till vecka 20-22 nån gång och sen 6 eller 7 söndagar (16-22), beror på hur länge jag gör det för då kan jag vara ledig längre och helt under sommaren, känns helt oki då d e så himla fullt och äckligt och kallt ute... hatar vinterhalvåret.. usch!

Kommer försöka ta mig lite tid att skriva snart igen... hoppas bara inte att tiden går för fort nu

Återkommer snart, bild på de små♥ kommer säkert också snart... måste bara vattenstämpla lite.. =)

Tjing så länge!!! =)
RSS 2.0