Vilken slapp vecka... =)

Semester... så underbart... så skönt att kunna sova utan nåt alarm som ringer klockan halv sex på morgonen... nog för att Cibba sätter på ett alarm runt 08.55, men nio e en bra tid att stiga upp... Behöver sova mycket nuförtiden.. börjar bli riktigt tungt nu... d e som dom säger... d man tycker e stor mage idag skrattar man åt om nån månad, vilket ja gör nu... tyckte ja var stor för en-två månader sen...
 vecka 25  vecka 26

Det här e i vecka 25 och vecka 26
Ska se senare om ja kan få in några mer nytagna...

Man kanske ser på det sista kortet att ja har klippt av två decimeter av mitt hår typ... behövdes klippas, kanske inte så mycket men ja ville pröva hur d såg ut... håret växer ju ganska snabbt.. i alla fall mitt hår så ja blev riktigt nöjd...  =)

Har shoppat rätt mycket bebiskläder denna vecka... Rean gjorde bl.a att man e ute i rätt god tid... hade ju kostat typ dubbelt så mycket om vi hade köpt d till normalpris... så d var rätt skönt att allt inte behöver vara så dyrt hela tiden..

Va på Jay-Z förra torsdagen... Bäbis kickade rätt bra till honom.. *hihi* Köpte kläder från hans kollektion då...
Sean Carter

Klart bäbis måste ha lite sånna kläder.. =)

Annars har vi mest bara tagit d lugnt... E som sagt väldigt trött hela tiden så d e lite jobbigt att göra saker ibland.
Har fixat resa till Öland dock, där ja inte har varit på flera år nu... så d blir en tripp dit till att börja me, sen får vi se hur och var d bär av efter d.. =)

EM slutade igår oxå. Spanien blev Europa-mästare, vilket ja hoppades på när Sverige inte kunde ta sig längre än till gruppspelet, vilket ja skrev att dom inte skulle göra i.o.f.s. innan EM redan, tråkigt bara att ja hade rätt, hade jättegärna haft fel. Skrev ju att Spanien och Ryssland skulle ta sig vidare och att Ryssland kanske kunde vinna, om inte annat ta sig väldigt långt, vilket dom gjorde. Annars var största skrällen Turkiet. Coola vändningar och rysare in i det sista. Min beskrivning av deras matcher...

I tisdags var vi ute på kyrkogården... rensade bort allt från farfars grav och satte dit en blomma i mitten.. Rensade rätt mycket på mormor och morfars grav oxå, men där har vi ju den där j*vla enen, som mamma och pappa satte när morfar ganska precis begravdes, som har rotat sig rätt duktigt, vilket gör att den inte går att få bort så där ser d lite stökigare ut hur mycket man än gör åt d... Var några månader sen ja var där så tyckte d var dax nu... saknar dom så otroligt mycket... gör så ont i mig, men dom har d säkert bättre nu än va dom hade den sista tiden här på jorden.

Ska städa lite nu bl.a... sen får vi se va vi hittar på.. =)

Tjing så länge!!! =)


Lite outfits och magbilder.. =)

Måste ju lägga upp min fina mage... inte så långt kvar nu.. Längtar så mycket efter dig..

v. 16 v. 18
v. 21 v. 23
v. 15, v.18, v.19, v.21 och v.23
(orkar inte göra nåt snyggare av veckorna nu så d får bli så här!)

E rätt så stor nu känner ja... Ryggen börjar ta emot.. Tänk om d e två i alla fall... *hehe* har inga riktigt nytagna bilder, den senaste e från vecka 23... Ska väl ta snart, men d här får duga än så länge.. =)

Va mycket man måste ta tag i innan... kan inte allt komma automatiskt, med föräldrapenning, havandeskapspenning osv. Hoppas att ja får ut havandeskapspenning för som sagt, min rygg vet inte hur länge den pallar, fast än så länge e d skönt att gå till ett jobb ändå! =)

Vagnen e inhandlad, gjordes för 3 veckor sen ungefär. E så himla nöjd, den kommer vara så fin och ja har bara hört bra om den vagnen från folk ja frågat om va dom tycker om den som ja sett har den..

Lite jobbigt e d när d e varmt, men ja tar hellre d än kyla och regn. Älskar värmen, men höggravid och 30 + e inte världens roligaste kombination...

Ska gå och sätta mig bredvid min älskade plutt, om en halvtimme e d dax för Sveriges EM-premiär mot Grekland!!!!

HEJA SVERIGE
HEJA SVERIGE!!!!  
Bild från stockholmsfoto.se
Cibba och ja...

Nu e d snart dax... Zlatan i form, Henke e me... anfallet e som sagt inga problem, me Zlatans form i alla fall i Inter så e ja otroligt possitiv..

Tjing så länge!!! =)

EM har börjat!!! =DEM 2008 HAR BÖRJAT!!!

Sitter just nu och kollar på öppningsmatchen mellan Schweiz, som tillsammans me Österrike e värdland, och Tjeckien... Tjeckien gjorde precis mål... så underbart att d har startat nu.. ja som har längtat heeela våren... eller.. ja.. sen VM 2006 slutade egentligen, men nu under våren då ja vet att d börjar närma sig så har man väl längtat hur mycket som helst! =) Nu när d inte e nån Premiere League och så heller utan säsongen verkligen e över så blir man ju tokig när d inte finns nån fotboll...

Sverige spelar ju dock inte ännu... vi får vänta ända tils på tisdag tills vi får se alla i landslaget, och då även skrällen Henke, som ändå tackade ja, trots att han sagt att han inte alls tänkte ändra på sig den här gången.. *hmm*... vet inte riktigt va ja ska tycka om d... mer än att ja tycker lite synd om Elmander, som gjort ett bra jobb under kvalen... Forwards e ju inte d som Sverige har problem me, Zlatan, Henke, Elmander, Allbäck, Rosenberg m.fl e bra namn... d vi däremot har lite mer problem på e mittfälltet, speciellt d defensiva, så ja hoppas verkligen att Lagerbäck har allt under kontroll.

Ja hoppas verkligen att ja har fel och Sverige tar sig vidare från gruppen som dom brukar vara bra på... annars tror ja nästan mer på Spanien och Ryssland. Spanien brukar nästan alltid ha bra spelare på papper men sen har dom i princip alltid problem att komma nån vart. Som om dom har nåt otursmoln hängande över dom varje stort mästerskap.
Sen har vi Ryssland som ja faktiskt tror att många kommer att underskatta och därför tror ja att dom kan vinna EM... om inte annat så ta sig bra långt. Så vi får se. Grekland kunde ju så varför skulle inte Ryssland kunna?! Hoppas dock som sagt att ja har fel, men detta e min analys av EM innan d börjat.. =D

Annars händer d rätt mycket för mig och Cibba just nu... kommer att berätta mer lite längre fram när d börjar närma sig... längtar dock och d pirrar i hela mig så fort ja tänker på att d faktiskt e sant! =)

Vädret har varit fint den senaste veckan och eftersom man varit ledig större delen av den så har man fått lite färg, Sverige har ändå haft dom varmaste temperaturerna i hela Europa. Falun var varmaste staden häromdagen... om d var igår eller torsdags kommer ja inte ihåg... men en del av Europa har ju bara regn just nu så nån utlandsresa behöver man ju inte. Finns ju massa saker bara här i STHLM som man kan göra som man inte tänker på när man bor i staden. Vi får se var vi hamnar och gör när semestern sätter igång om två veckor. Har lite planer och så just nu, men d involverar bilen vi ska köpa inom nån vecka eller så! =)

Ska koncentrera mig på nästa match som börjar om ett litet tag bara... Portugal-Turkiet... =) F*n va ja gillar d här.. =) =) =)

Skriver kanske snart igen! =)

Tjing så länge!!! =)
RSS 2.0