Bloggbag "JUL"

 
Jag har blivit utvald att få hem en blogbag från loppi.se för att testa och tycka till om olika produkter. Det ska verkligen bli jättekul och ja.. jag har en ugn som verkligen hoppas på att den där AJAX är så bra som den låter som.. =) Vi får se. Ska bli kul att se. 

Loppi Blogbag "Jul" innehåller följande:

 

KRAV- och Fair Trade-märkt kaffe från INDISKA. Kaffet är producerat med hänsyn och respekt till natur, klimat, djur och människor. Fair Trade handlar i första hand om rättvisa arbetsvillkor. Kaffet finns i smakerna choklad, hasselnöt, kardemumma och Christmas.


 

Humörhöjande strumpor i färgstarkt mönster från INDISKA.

 

Ljusslinga från INDISKAVid sidan av julgransdekoration är de batteridrivna ljusslingorna från INDISKA alltid lika populära. Här kommer en variant som passar bra till jul- och nyårsdukningen.


 

Palmolive Mediterranean Moments duschcreme med extrakt av arganolja och mandelextrakt. Den exklusiva Arganoljan kommer från Marocco och framställs från nötterna på arganträden. Oljan är känd som ”mirakel-oljan” med ett mycket högt innehåll av E-vitamin och andra antioxidanter. Mandelextaktet ger en feminin och härlig doft.


 

Palmolive Magic Softness Tangerine, lite magi i vardagen kan både barn och vuxna må bra av, och det är precis vad Magic Softness skumtvål erbjuder. Med härligt skum direkt från pumpen trollas bakterier och smuts bort och händerna känns rena, fräscha och behagligt mjuka.


 

Ajax Kitchen & Grease med helt ny Ultra-fettborttagande formulering, förbättrad effektivitet och mer aktiva ingredienser. Tuff mot ingrott fett, smuts och matrester, som köksfläkt och grillgaller. Osynlig skyddshinna som gör nästa städning lättare. Skonsam mot alla ytor och med behaglig citrondoft.

 

Tjing så länge!!! =)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0