Recension av Blogbagen

I fredags fick jag hem en kartong med varor. 
 
Beskrivningen av dessa varor från de jag fick dom finns i HÄR
Jag fick hem dom och ska testa dom och sen recensera. Ja... här är recensionen. 

Börjar med strumporna.
 Det stod att det skulle vara humörhöjande strumpor i färgstarka färger. Vet inte riktigt om jag fick fel eller om det här kallas humörhöjande och färgstarkt, men övervägande svart känns som vanliga strumpor så jag vet inte riktigt om jag kan säga nåt om dom annat än att dom var riktigt sköna att ha på sig, skulle definitivt kunna köpa ett par till från indiska om dom fortsätter vara så här sköna och framförallt hållbara efter att man tvättat dom några gånger. 
 
Nästa produkt är kaffet:
Det smakar väldigt mycket jul som det heter oxå. Gott, men det märks att jag är mer för vanligt kaffe. Fick lite chai-upplevelse över det och chai är inte riktigt min grej, men jag tror att mannen gillade det. Däremot gillade jag ju självklart att det är fair-trade-märkt, 
 
Ljusslingan:
Tog tyvärr ingen bild när det låg ute på bordet men den kommer att ligga på mitt julbord sen. Den var jättemysig, om än lite kort kanske. man har nog inte så litet bord på julafton då släkt dyker upp. Den har en batteriedosa som man har tre batterier i, men 
 
Shower milk:
Underbar doft. Jag älskar Palmolives duschcremer och tvålar överhuvudtaget, synd bara att dom är så dyra, men jag kommer köpa denna igen. Man blir glad när man använder den och får lite lugn i kroppen faktiskt. Dofter kan tydligen göra så med en. =)
 
Tvålskummet:
Älskar den. Doftar gott, är mjuk mot händerna och tycker inte att man slösar så mycket av den när man använder den. Definitivt den av alla produkter som fanns i påsen som jag med störst säkerhet kommer att köpa igen, men som sagt, älskar Palmolives grejer överhuvudtaget. 
 
Sista grejen, Ajax Kitchen&Grease:
Den luktar rätt gott. Försökte göra rent ugnen med den och tyckte att den fungerade rätt bra, måste dock använda den lite till för att jag ska kunna säga så mycket mer om den, men ugnen är ren nu i alla fall, brukar vara det svåraste stället att göra rent.
 
Var riktigt kul att få testa dessa produkter, lite kort om tid, men det var ju inte så att man inte hann med det. Hoppas man får nöjet att göra det fler gånger. 
 
Tjing så länge!!! =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0