Va skulle ja göra utan dig? =)

Sjukt mycket att göra den närmsta månaden... men var e orken... nu när man har tiden när man har gått ner till att arbeta 50% bara så har man inte så mycket ork eller så knasar ryggen, precis som den gjort den senaste tiden... i kanske 2-3 månader nu... så himla trött på att ha ont... men ja e otroligt lättad över att "bara" ha ryggont och trötthet.. så många fler osm har d värre än mig under graviditeten... Men klart man står ut när man vet vad d e för mirakel som kommer ut sen... känns som om man har så mycket att se fram emot nu... D har vi verkligen.. =)

För tre veckor sen fick vi meddelande om att våran specialbeställda vagn var färdig att hämta. Beställde ju den i maj, så d tog ett tag, men som sagt, vi la ju till lite egna saker som vi ville ha på den.. Den kosta rätt mycket, men d e en av d enda stora grejerna som vi köper själva och/eller ny. Den och spjälsängen... Bilbarnstolen köper vi från en vän... dom har använt den sen januari och d e en Acta Graco logico S som vi ville ha dessutom... Mycket billigare lixom... =) Nästa barmstol köper vi själva, men den kan man ju ha i flera år, d kan man inte me den första... max 6 månader.. ja.. eller 9 beroende på vikt, men så länge kommer vi nog inte vänta ändå innan vi köper den andra.. Sen e d lite smågrejer vi behöver, men d mesta e fixat annars... E så himla glad, så himla förväntansfull! =) Och ja har världens bästa människa att se fram emot d här me ♥

Förra lördagen (16/8) va Cibba och sprang midnattsloppet... rätt långt att springa... en mil runt söder...


Ja hade gärna sprungit/gått, men min kondition nu när mitt luftintag har ökat e inte d mest optimala... blir ju anfådd av att bara gå sakta till stationen, av att sätta på mig mina skor, av att komma upp ur sängen vissa mornar... så just för tillfället funkar d verkligen inte... dock har ja som mål att ja ska vara me inom några år... kanske 2-3 år... får väl se.. =)
Annars var d rätt kul att stå och vänta på dom när dom kom in i mål, stod ju inte ensam.. hade ju Karima me mig.. hennes kille sprang ju oxå.. =)

Cibbas mamma bjöd över mina föräldrar på middag i lördags.. gick bra, kändes lite nervöst, inte första gången dom träffas, men ändå.. så ofta träfas dom ju inte!

Har varit ledig idag.. Va hos barnmorskan.. bebis växer så d knakar... ligger på kurvan så h♥n följer ju d normala, men SF-måttet ökar ju ganska bra nu! Så himla kul att se skillnaden på fotona ja har från vecka 17 och sen vecka 34... Vecka 34 va ju inte länge sen, men tillräckligt för att d ska märkas en liten skillnad! =) Inte länge kvar nu.. =)

Ska jobba imorgon så just nu sätter ja punkt tror ja... har massa mer att skriva om, men d får bli en annan dag! =)Tjing så länge!!! =)
RSS 2.0