Ledig?

Är ledig idag... behövde det efter den här veckan. Igår skulle jag åkt in till jobbet i alla fall trots att jag var ledig då oxå. Va lotterikväll där, med lite mingel och tacobuffé, men när jag kom hem med barnen skulle Noel tvätta händerna som vi alltid gör när vi kommer hem, ställer sig på den större utav pallarna vi har varpå den viker sig under hans fötter och han ramlar framåt. Först trodde jag inte att det var så mycket, men sen ser jag att det droppar blod från hans haka.
Ett rätt så djupt jack i hackan. Panikringde hem Cibba för jag trodde att det skulle behöva sys, men när han kommer hem så kommer vi överrens om att jag ska ta ner Noel till VC istället för bedömning om vi behövde åka in och sy.Väl där så kommer vi in ganska omgående för det var nästan stängningsdax. Dom sa att man oftast inte syr i ansiktet, vilket jag egentligen visste om oxå, men i stundens hetta så är det som om man inte kan nånting. 
Så nu har Noel två tejpbitar på hakan som ska sitta där några dagar och sen bytas. Får väl se hur man tvättar håret på honom nu då.. =P 
 
Matheo har hemsk hosta så eftersom jag är ledig idag så är bägge barnen hemma med mig. Jag som skulle ha tvättstuga idag får istället använda vår tvättmaskin och torktumlare. Det är inget dåligt med det sådär, bara det att det går så mycket snabbare i tvättstugan. När tvättmaskinen tar 2 timmar och 19 minuter så tar tvättstugans maskiner max 43 minuter. 
Och dessutom så finns det mycket mer torkplats.. Men ja ja.. mina barn går före och vi har ju faktiskt alternativ. 
 
Nu ska jag fixa lunch till killarna... bildlöst inlägg, men så får det bli! =)
 
Tjing så länge!!! =)
RSS 2.0