Valborg

Hmm.. e d flaggdag idag? Trodde d bara va imorgon.. =P En sån koll man har.. ;) Men å andra sidan så kanske man inte riktigt har koll på Kungens födelsdag.. alla bara tjatar om Valborg och hur mycket dom ska dricka... märks att en del av de ja känner inte har barn.. =P

Matheos feber e borta nu... Nej, han har inte haft feber i en månad, som han hade i förra inlägget oxå, utan helt enkelt fått d igen, så nu har nätterna varit rätt sömnlösa igen... Så idag e ja trött! Kanske inte så ovanligt när man e småbarnsförälder, men d har varit förjäkligt de senaste dagarna, bägge barnen får verkligen skitjobbig hosta, då sover ingen! ZzZZZzzzZZzzZznark säger ja idag! Å andra sidan så kunde d ju varit värre! Dom e så himla fina våra barn.. Älskade ungar... undrar om dom nånsin kommer att fatta hur högt älskade dom är! ♥

Åhh.. har så mycket planer för vår fina familj till i höst, först och främst har Matheo fått dagisplats fr.o..m. den 1:a september! Sen börjar ja jobba efter inskolningen.. till att börja med 75% så får vi se sen om d räcker eller om ja ökar... inte för att ja vill jobba mer, men ja gillar inte riktigt att d bara e Cibba som drar in pengar, vill gärrna känna att ja drar mitt strå till stacken lixom! Sån har ja alltid varit, hoppas bara på att d ska bli lite lättare till hösten, vi har ju en del andra planer oxå som sagt! =)

Nåja, idag är del valborgsmässoafton och Cibba e på väg hem efter den kryssningen han va på igår till idag, med jobbet. D e han värd, han som gör allt annars, sliter som ett djur både på jobbet och hemma så d e klart att han e värd att ha lite kul... Min fina "soon-to-be" man! =)

Jaha... nu fick ja inte skriva mer för en viss miniherr Johansson.. han vill bygga tågbana... bara att gå med. Lika bra att passa på medans den yngste herr Johansson sover! =)
Får vi se va vi gör i kväll, lillebror e på väg hit i alla fall!

Tjing så länge!!! =)
RSS 2.0