Loppi Eventet

I lördags mötte jag upp grannen Anneli och åkte in till stan strax innan 11 för att gå på Loppis Event. Inne i stan mötte vi upp Johanna och Ingela, Annelis vänner och gick vidare till Clarion Sign Hotel vid Norra Bantorget. 
 
På plats fick man först anmäla sig och sen lite lunch i form av en wrapp och en Vitamin Well.
Dom hade en fotograf där, men det fotot... jag hann lixom inte ens ställa mig och kolla in i kameran innan hon tog det, som synes...
Fotograf: Petra Kyllerman
 
 
 
Sen va det dax för föreläsning.  

 
 
 
 
Konfrencier var fina och härligt energigivande Lina Hedlund. Här tillsammans med tv4:s Zilla och Totte som pratade för tv4play. 
 
Sen var d Mathem och Tallink Silja Line som pratade och det var även en modevisning med barn och vuxna. Mycket bra ordnat av Loppi och Lina Hedlund var super som konfrencier.

Efteråt hade dom gjort en liten utställningsrunda av bord från de olika företagen som var med på eventet. Det var Ullmax, Friends of Adams (glutenfria produkter), CaseApp, Barnskospecialisten, Reima, Me&I, Mathem, Silja Line The Flagship Company och tv4play. För den sistnämnda så var även turtles i form av Leonardo där.. =) 
 
Fick inte så många bilder då min mobil bestämde sig för att knäppa sig.. hoppas den inte fortsätter med d! Mer bilder hittar ni annars här från hela eventet. Modevisningen, utställningsborden, de olika föreläsningarna m.m.

När vi sen gick hem fick vi en bra goodiebag med mycket innehåll! 
 
 
Fattas några saker dock på bilden, men det mesta är med... Jag hade en jättebra dag på eventet.
 
Dessutom... Ni får inte glömma att hämta ut er egen gratis Loppi förskola-goodiebag i Lekmers butik i Barkarby nu på lördag eller söndag 30-31/8! Anmäler er för den gör ni här
 
Tjing så länge!!! =) 
RSS 2.0