Jogolino

 

Jag har blivit medlem i buzzador, deras affärsidé är "Buzzador ger företagen en direktkanal till slutkonsumenten genom Word of Mouth-marknadsföring." som det står på deras hemsida. Med andra ord går det ut på att få hem varor, dela ut för provning och prata, buzza, om de med vänner och de som varan riktar sig till.

 

Fick hem mitt första paket i förra veckan - Jogolino Persika/banan, 4-pack lagom små (100g) yoghurt burkar, från Nestlé.


Det är en yoghurt riktad till små barn, från 10 månader står det på förpackningen. Den är utan tillsatt socker, och innehåller kalcium, som är viktigt för små barns växande skelett, magnesium och zink.  Utan tillsatt socker betyder att den innehåller det naturliga sockret som finns i mjölk och frukt - laktos och fruktos och sackaros. Det anses räcka som smaksättare i små barns mat och det håller jag verkligen med om. Är ett bra mellanmål och perfekt att ta med på utflykt var man än ska eftersom den inte behöver vara i kylskåp då den är skonsamt värmebehandlad.

 

Finns även i Jordgubb/banan.

 

Matheo, snart ett år, älskar den. han sätter gärna i sig ett helt paket om han får så det här är verkligen en grej jag kommer att fortsätta köpa då mellanmål är viktigt när han nu växer så det knakar.

 

Idag visade oxå Noel, snart 3 år, att den går jättebra för honom oxå... han tyckte oxå om den.

 

Har bara hunnit delat ut en än så länge, men det blev en hit där oxå, så jag rekommenderar verkligen Jogolino, till alla som vill ha ett bra mellanmål,  som har barn över 10 månader, det är väl det enda jag kanske skulle klaga på egentligen, att det borde vara från 8-månader, men vem vet om den hade varit lika god då?! =)

RSS 2.0