Likie likie..

Gillar den här låten väldigt mycket just nu.. =)


Har fastnat lite för den.. börjar dock att tjatas ut av mig... Cibba kallar mig ju NRJ =P Den radiostationen brukar vara expert på att köra sönder låtar.. inte för att The Voice e såå mycket bättre.. men ändå! =)

Tråkigt att vi glömde kameran på midsommar... hade ju varit kul att sätta ut lite kort på cibbas "farsläkt"... men men.. sånt e livet ibland... Dom var i alla fall riktigt trevliga allihopa där nere och nu vet jag att hans farmor gillade mig i alla fall.. hon skojade och sa att jag fick betyget 5 av 5 för att jag var normal och inte så dryg som en del sthlm:are kan vara... =) Hon var trevlig hon me som tur va.. Lät lite som tagen från Emil-filmerna typ, men d kan bero på att hon e smålänning.. =*hehe*

Tråkigt att alla serier jag och cibba följer antingen har slutat eller har uppehåll över sommaren nu.. vi har börjat titta på säsong ett av cityakuten nu... jag tror att jag har sett alla avsnitt förut, men jag kollar mer än gärna... gillar den serien väldigt mycket och den blir bättre me åren dessutom! =) Sen har vi börjat kolla på "Shark"... den e typ som House, som jag förövrigt bara älskar, fast i advokatsammanhang.. dock kanske inte lika giftiga kommentarer som House brukar ha.. sånna spydiga... men dom e bra.. =)

Duschen som gäller.. jobb imorgon oxå.. och jag börjar tröttna mer och mer på min chef... han e verkligen asjobbig mot mig nu.. antagligen för att han känner att han inte har kontroll på mig som dom andra bara för att ja vågar säga emot... blir så arg bara jag tänker på d.. berättar mer en annan gång.. måste sova nu i alla fall eftersom jobbet för tillfället är d som betalar mina räkningar.. GONATT!!! =)

Tjing så länge!!! =)
lasse
2007-07-03 @ 01:28:28

Ah.. jag kan inte ladda igång låten..
Hoppas allt e bra med dig marie!
Kraam!

sara
2007-07-17 @ 18:02:44
URL: http://missmantyniemi.blogg.se

alla mina tidigare marsvin har bara levt i ca 3 år (har haft 7 st). Jag har hört att de ska kunna leva upp till 8 år, men jag vet inte om det stämmer, jag har aldrig hört någon som har haft en marsvin så länge...
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0