Vaccin & Kosläpp

Mycket vaccinering nu för Samuel. Den 15/4 var det dags för hans 1-årskontroll där vaccinering ingår. Och i lördags var det dags igen för en vaccinering, då fästingsprutan. Vi andra tog förra sommaren och sommaren innan. Man ska ju ta en spruta först, sen en om en månad och sen en om ett år och sen är det påfyllning var tredje år. Det är för TBE som är en fästingburen sjukdom.
Vi kommer säkerligen befinna oss en del på landet även om vi har en del att fixa på huset så därför kände jag att även Samuel behöver ta. Nu stod dom så bra utanför IKEA när vi ändå skulle dit så det blev att han fick ta. Egentligen ska han även få mässlingsvaccinet om två veckor oxå, men nu kanske jag kan skjuta lite på det då det verkar som om vi ändå inte ska åka till Filippinerna i sommar utan väntar lite med d. Det är egentligen 1 1/2-årssprutan. 
Men om en månad så är det dags för nästa dos avfästingvaccinet alltså. 
 
I lördags var vi även på kosläpp. Mycket uppskattat av barnen och även av oss vuxna. Vädret va ju så fint och även om det var mycket folk så var det ändå lugnt. Det bjöds på bullar och mjölk. Mysigt värre! =) Gör gärna om det nästa år. 
 

Nu dax för att göra ordning killarna för skola och så... 
 
Tjing så länge!!! =)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0